Nieuws

 

Wat is de echte waarde van een huis?

Wat is de echte waarde van een huis? Wanneer je een huis wilt verkopen of aankopen, komt er veel op je af. Er moet een hoop geregeld worden en dan is het logisch dat je veel vragen hebt. Als makelaar zien we het als onze missie om je hier zo goed mogelijk in te begeleiden en je vragen te beantwoorden. Alle vragen zijn belangrijk, maar als er één vraag is die in ieder aankoop- en verkooptraject bepalend is, dan is het wel wat een huis nou echt waard is.

Hypotheeknieuws 2024: dit is vanaf 1 januari veranderd

Hypotheeknieuws 2024: dit is vanaf 1 januari veranderd Sinds 1 januari 2024 zijn in Nederland een aantal regelingen op het gebied van hypotheken aangepast. Zo kan er nu meer geleend worden voor huizen met een beter energielabel en is de NHG-grens verhoogd. In dit artikel zetten we de belangrijkste veranderingen op het gebied van hypotheken op een rijtje.

Tweede huis kopen? 8 zaken om rekening mee te houden

Tweede huis kopen? 8 zaken om rekening mee te houden Bij Tak Makelaardij zijn we niet alleen gespecialiseerd in permanent bewoonbare huizen, maar ook in recreatiewoningen. Bij recreatiewoningen gaat het uiteraard altijd om een tweede woning, en daarbij komen wat andere zaken kijken dan bij de aankoop van een eerste woning. Wij krijgen hier regelmatig vragen over, en daarom hebben we besloten hier een artikel over te schrijven. Overweeg jij dus een tweede huis te kopen? Lees dan snel verder, want hier zijn acht dingen om rekening mee te houden.
Tak Makelaardij & Taxaties