Prinsestraat 14

Cadzand
4 Slaapkamer(s)
2 Badkamer(s)
140 m2
Cadzand

In het historische centrum van Cadzand en tegenover de Mariakerk met haar prachtige kerktuin vinden we deze karaktervolle te moderniseren woning met aanbouw.
Gelegen in de rust van Cadzand dorp maar het bruisende Cadzand-Bad met haar horeca, jachthaven en het Noordzeestrand zijn op minder dan 1.500 meter afstand. Het ruime en zuidwestelijk gelegen perceel heeft door zijn beschutte ligging veel privacy. Achter op het perceel zijn 3 garageboxen gesitueerd welke geschikt zijn voor verhuur. De woning biedt door haar ruimte ontelbare mogelijkheden, kortom een bijzondere locatie om uw eigen plekje te creëren!

Indeling:

Via de entree komt u in een zeer ruime hal en vervolgens in een tussenhal. De tussenhal geeft toegang tot een badkamer met gastentoilet, de keuken en de trapopgang met bergruimte. De ruime keuken met het keukenblok in hoekopstelling geeft toegang tot de woonkamer, kelderkast, bijkeuken en woonkamer. De U-vormige woonkamer met gashaard en bergkasten heeft een prachtig zicht op de kerktuin. De ruime bijkeuken bevindt zich in de aanbouw en hier vinden wij ook de cv-opstelling. Achter de aanbouw is nog een berging gesitueerd.

Bijzonderheden:

De woning mag zowel voor permanente bewoning als tweede verblijf worden gebruikt;
Voorzien van dubbele beglazing met hardhouten kozijnen;
Grotendeels voorzien van kunststof rolluiken;
Verwarming en warm water middels Hydrojet HR-combiketel (2012);
Dakterras voorzien op de aanbouw;
3 garageboxen met eigen elektriciteitsmeter;

Vraagprijs € 385.000,- kosten koper

Kenmerken bouw

Aantal slaapkamers: 4
Aantal kamers: 5
Gebruiks oppervlakte: 140 m2
Jaar: 1908

Bijzonderheden:

Is permanent bewoonbaar: Ja

    *verplicht

    BEL ME NU
    +
    Bel mij!