Makelaar Zuidzande – Woning verkopen – Taxaties

Zoekt u een makelaar in Zuidzande voor het verkopen van uw woning? Of wilt u een deskundige taxatie laten uitvoeren en een NWWI-gevalideerd taxatierapport ontvangen? Wij van Tak Makelaardij helpen u hier graag bij. Ons kantoor in Cadzand-Dorp bevindt zich op een steenworp afstand van Zuidzande. Kom dus gewoon eens langs voor een kopje koffie en een vrijblijvende kennismaking, neem vrijblijvend contact op of lees hieronder alles over onze verfrissend persoonlijke werkwijze.

Tak Makelaarskantoor

Waarom Tak Makelaardij in Zuidzande?

 • Persoonlijke aanpak zonder nonsense
 • U en uw wensen staan centraal
 • Focus op maximale verkoopwaarde
 • Wij denken met u mee en komen tot creatieve oplossingen
 • Ervaren en deskundige VBO-makelaars
 • Wij kennen de regio als geen ander en hebben een breed netwerk
 • No cure, no pay

Verkoopmakelaar in Zuidzande – Onze verfrissende aanpak

Of het nu gaat om een permanent bewoonbaar huis of een vakantiewoning: uw huis verkopen is niet niks. U heeft er jarenlang herinneringen gemaakt. De plek was jarenlang uw thuis. En het gaat om veel geld. Daarom wilt u dat de verkoop goed gebeurt. U wilt een deskundige makelaar die naar u luistert, waar uw wensen centraal staan en die voor u de maximale verkoopwaarde realiseert. Die makelaar, dat zijn wij. Wij ondersteunen u met plezier tijdens het gehele verkooptraject:

 • Het opzetten van de ideale verkoopstrategie
 • Uw woning professioneel presenteren en promoten
 • Rondleidingen verzorgen
 • Ondersteunen tijdens onderhandelingen
 • De verdere afwikkeling

Het opzetten van een verkoopstrategie voor uw woning in Zuidzande

Zuidzande is als centraal gelegen plaats in West-Zeeuws-Vlaanderen en met het strand op fietsafstand een populaire plek om te wonen. Het duurt in de regel dan ook niet lang voordat wij de juiste kopers vinden voor huizen in Zuidzande.

Om de perfecte koper te vinden is een gedegen verkoopstrategie erg belangrijk. We stellen hiervoor een profiel op van potentiële kopers, aan de hand van de sterkste punten van uw woning. Dat kan een groot woonoppervlakte zijn, maar uitzicht over de polders of op de molen (of beide) kunnen uw woning ook zeer interessant maken bij een specifieke groep kopers.

Professioneel presenteren en promoten

Wij maken een aansprekende presentatie van uw woning, met behulp van professionele foto’s en een aantrekkelijke tekst. Ook is het mogelijk uw woning artistiek te laten visualiseren. Uw woning wordt vervolgens via de beste kanalen in de markt gezet: gedrukte, regionale media, sociale media (Facebook, Instagram) en diverse websites, waaronder die van onszelf en Funda, waar wij een extra hoge notering kunnen aanvragen.

Rondleiding verzorgen voor potentiële kopers

Het zal niet lang duren voordat de eerste kopers zich aandienen. Deze krijgen van ons een uitgebreide rondleiding door uw woning. Wij vertellen hen alles wat zij moeten weten en beantwoorden met plezier alle vragen. Uiteraard vertellen we u na afloop hoe het gegaan is.

Woning verkopen

Advies bij onderhandelingen

Onze makelaars hebben ruim tien jaar ervaring met het onderhandelen over de verkoopprijs. Daarbij is het hen keer op keer gelukt een maximale verkoopwaarde te realiseren. Ook u zullen wij bijstaan tijdens deze pittige fase van het verkooptraject. Zo garanderen we dat uw woning de prijs krijgt die het verdient.

Verdere begeleiding

Hebben u en de koper een akkoord bereikt? Dan verzorgen we een soepele gang naar de notaris. We ondersteunen bij het opstellen van de koopakte en bij de woninginspectie. En heeft u verder nog hulp nodig bij het overzetten van de nutsvoorzieningen? Of zit u met een vraag over de hypotheek? Ook dan staan we voor u klaar, tot jaren na de verkoop.

Woningtaxatie in Zuidzande – De waarde van uw huis

Wist u dat Peter Tak één van weinige Register-Taxateurs van Zeeuws-Vlaanderen is? Ook voor een deskundige en betrouwbare taxatie bent u bij ons dus aan het goede adres. Het taxatierapport laten wij desgewenst voor u valideren bij het NWWI, zodat u ermee terecht kunt bij iedere erkende hypotheekverstrekker of instantie.

Wilt u direct een vrijblijvende indicatie ontvangen van de waarde van uw woning? Laat dan hier gratis een inschatting maken.

Uw persoonlijke makelaar in Zuidzande staat voor u klaar

Wilt u meer weten over onze diensten als makelaar in Zuidzande? Of wilt u direct een afspraak maken voor het taxeren of verkopen van een woning? Aarzel dan niet en kom bij ons langs op kantoor of neem vrijblijvend contact op. Dat kan via onderstaande knop of door even te bellen naar 0117 85 29 51. Graag tot snel!

BEL ME NU
+
Bel mij!