Makelaar Sluis – Woning verkopen – Taxatie

Op zoek naar een makelaar in Sluis voor de verkoop van uw woning? Of wilt u een NWWI-gevalideerd taxatierapport laten opstellen? Bij Tak Makelaardij & taxaties bent u in goede handen. Met een verfrissend persoonlijke no-nonsense aanpak zetten wij ons met hart en ziel in om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Lees snel verder over onze garanties en onze unieke werkwijze, of neem direct vrijblijvend contact op.

Makelaar West Zeeuws Vlaanderen

Tak Makelaardij in Sluis – Onze garanties

 • Gecertificeerde VBO-makelaar met meer dan 10 jaar ervaring
 • Kent de regio en de mensen als geen ander
 • Uw wensen staan centraal en wij denken met u mee
 • Persoonlijke en no-nonsense aanpak
 • Verkoopwaarde is belangrijker dan snelheid
 • Niet verkocht? Geen kosten!

Verkoopmakelaar in Sluis – Persoonlijk en no-nonsense

Een woning verkopen doet u niet elke dag. Wij wel. Daarom begrijpen we maar al te goed wat u in deze spannende tijd nodig heeft. Dat vinden wij ook leuk aan het werk van makelaar: mensen bijstaan op dit belangrijke moment in hun leven. Dit doen we allereerst door goed te luisteren en creatief in te spelen op uw verkoopwensen. Vervolgens begeleiden we u op een professionele en persoonlijke manier tijdens het gehele verkooptraject:

 • We stellen een perfecte verkoopstrategie op
 • Uw woning krijgt de presentatie die het verdient
 • Huizenzoekers krijgen een uitgebreide rondleiding
 • We helpen u onderhandelen
 • Ook bij de afhandeling en afwikkeling staan we u bij

De beste strategie voor een maximale verkoopwaarde

Iedere woning is uniek. Daarom heeft ieder huis in vestingstad Sluis ook zijn eigen doelgroep. Voor sommige mensen is het immers een droom om in de buurt van de winkels te wonen, met uitzicht op de Kaai, het Belfort of de molen. Anderen zoeken juist meer rust en zien hun droomhuis wat meer aan de rand van Sluis of in de richting van Sint Anna ter Muiden.

Om ervoor te zorgen dat uw woning maximaal opbrengt, bepalen we daarom eerst de doelgroep. Aan de hand hiervan bepalen we de optimale verkoopstrategie en zetten we uw woning in de markt voor de juiste prijs.

Presentatie en promotie

Onze makelaars zorgen voor de best mogelijke presentatie van uw woning. We maken professionele foto’s en een aansprekende verkooptekst. Tevens is het bij ons mogelijk een digitale visualisatie te laten maken van uw woning. Uw woning in Sluis wordt vervolgens onder de aandacht gebracht via onder meer huis-aan-huiskrantjes in de regio, onze eigen sociale media, onze eigen website en de grote woningsite Funda, waar we een extra hoge notering voor u aanvragen.

Bezichtigingen verzorgen

Wanneer mensen interesse hebben in uw woning, krijgen deze van ons een uitgebreide rondleiding. Daarbij vertellen we hen uitgebreid over uw woning, de omgeving, Zeeuws-Vlaanderen en we beantwoorden alle vragen. Na de bezichtiging vertellen we u hoe het gegaan is.

Sluis op z'n mooist
Sluis in Zeeuws Vlaanderen

Onderhandelen met kopers

Wij hebben jarenlange ervaring met onderhandelen over de uiteindelijke koopprijs. Wij adviseren u dan ook met plezier over de beste onderhandelstrategie. Zo zorgen we ervoor dat u nooit te weinig krijgt voor uw woning, zonder het risico te lopen uiteindelijk niet te kunnen verkopen.

Afwikkeling en meer

Heeft u een overeenkomst bereikt met een koper? Dan is het moment daar om de verkoop van uw woning te bezegelen. Ook daarbij helpen we u. We ondersteunen met de woninginspectie, het opstellen van de koopakte en de gang naar de notaris. Ook met andere vragen over bijvoorbeeld uw hypotheek of nutscontract kunt u bij ons terecht, zelfs tot vele jaren na de verkoop.

Woningtaxatie in Sluis – De waarde van uw woning laten bepalen

Ook wanneer u niet via Tak Makelaardij u woning verkoopt, kunt u bij ons terecht. Wilt u bijvoorbeeld een hypotheek aanvragen? Dan heeft u daarvoor in vrijwel alle gevallen een NWWI-gevalideerd taxatierapport voor nodig. Onze Register-Taxateur Peter Tak stelt dit met plezier voor u op. Uiteraard is het ook mogelijk een taxatie zonder validatie te laten uitvoeren.

Tip: wilt u alvast een indruk krijgen van uw woningwaarde? Maak dan gebruik van onze gratis waardebepalingstool.

Wij zijn uw persoonlijke makelaar in Sluis

Wilt u meer informatie over onze diensten als makelaar in Sluis, onze werkwijze of wilt u gewoon vrijblijvend kennismaken? Kom dan een kopje koffie drinken bij ons op kantoor of neem contact op. U kunt altijd bellen naar 0117 85 29 51 of ons via onderstaande knop een berichtje sturen. Graag tot snel!

BEL ME NU
+
Bel mij!