Makelaar Retranchement – Woning verkopen – Taxaties

Wilt u uw woning verkopen en bent u op zoek naar een makelaar in Retranchement? Of bent u benieuwd wat uw woning waard is en wilt u een vrijblijvend waarde-rapport ontvangen, of een NWWI-gevalideerde taxatie laten uitvoeren? Onze ervaren en professionele makelaars in het kantoor op een steenworp afstand van Retranchement staan voor u klaar. Kom dus vrijblijvend langs voor een kop koffie, neem contact op of lees verder over onze frisse no-nonsense aanpak.

Tak Makelaarskantoor

Daarom Tak Makelaardij in Retranchement

 • Uw eigen wensen staan centraal
 • Persoonlijk, no-nonsense en focus op maximale verkoopwaarde
 • Een makelaar die creatief is en met u meedenkt
 • Ervaren VBO-makelaar die de regio op zijn duimpje kent
 • Breed netwerk in de regio en daarbuiten
 • Niet verkocht, geen kosten

Verkoopmakelaar in Retranchement – Hoe wij u bijstaan

Uw woning verkopen is niet niks. Het is een grote stap in uw leven en het gaat om veel geld. Dat begrijpen wij maar al te goed en dit vinden wij ook zo leuk aan het werk: onze klanten bijstaan in deze spannende tijd. Door te luisteren, creatief in te spelen op uw wensen en simpelweg keihard te werken, zorgen we ervoor dat u uw huis verkoopt zoals u dat wilt, voor de maximale verkoopwaarde. Daarbij ondersteunen we u gedurende het gehele verkooptraject:

 • Opstellen van de optimale verkoopstrategie
 • Professionele presentatie en promotie
 • Potentiële kopers ontvangen en rondleiden
 • Onderhandelingen
 • De afwikkeling

Verkoopstrategie van uw woning in Retranchement

Een huis verkopen in Retranchement is niet moeilijk. Retranchement is immers één van de mooiste dorpjes van Nederland en ligt perfect bij de grens, het strand en natuurgebied het Zwin. Dit maakt woningen enorm gewild bij zowel Nederlanders als Belgen. Een huis in ‘Truzement’ verkopen tegen de hoogst mogelijk opbrengst vergt echter een gedegen plan. Hier helpen wij u mee, onder meer door het bepalen van de doelgroep en het optimaal in de markt zetten van uw woning.

Woning professioneel presenteren en promoten

Een aansprekende presentatie via de juiste kanalen: dat is waar wij sterk in zijn. Daarvoor maken wij professionele foto’s en eventueel een grafische visualisatie. Ook stellen we een pakkende verkooptekst op, waarbij we de nadruk leggen op de kracht van uw woning. Uw woning wordt vervolgens aangeboden in gedrukte media in de regio, onze eigen Instagram- en Facebookkanaal, onze eigen website en de website van Funda (met een extra hoge notering).

Potentiële kopers rondleiden

In overleg met u nodigen we potentiële kopers uit voor een uitgebreide rondleiding. We vertellen hen uitgebreid over uw woning, het dorpje en de omgeving en beantwoorden met plezier alle mogelijke vragen. Na afloop vertellen we aan u het gegaan is.

Makelaar Retranchement
Retranchement bord

Onderhandelen

Bij Tak Makelaardij hebben we meer dan tien jaar ervaring met het onderhandelen over de uiteindelijke verkoopprijs. En met succes: onze klanten roemen ons voor de hoge opbrengsten die wij voor hen behalen. Ook u zullen we uiteraard van passend raad en advies voorzien gedurende de onderhandelingen met potentiële kopers.

Afwikkeling

Nadat u en de koper een akkoord hebben bereikt, begeleiden we u gedurende de afwikkeling van het traject. We helpen met het opstellen van de koopakte, de woninginspectie en de gang naar de notaris. En heeft u nog vragen over uw hypotheek of de nutsvoorzieningen? Ook dan staan we voor u klaar.

Truzement

Waarde van uw woning – Woningtaxatie in Retranchement

Ook voor woningtaxaties kunt u bij ons terecht. Peter Tak is Register-Taxateur en stelt voor u een deskundig en betrouwbaar taxatierapport op. Tevens kunnen wij dit rapport laten valideren door het NWWI, zodat het geaccepteerd wordt door iedere hypotheekvestrekker.

Wilt u alvast een idee krijgen van de waarde van uw woning? Laat dan online een inschatting maken met onze gratis tool.

Maak kennis met uw persoonlijke makelaar in Retranchement

Heeft u vragen? Wilt u meer informatie over hoe wij u als makelaar in Retranchement van dienst kunnen zijn? Of wilt u vrijblijvend kennismaken? Kom dan gewoon langs bij ons op kantoor, vul het contactformulier in of bel ons op 0117 85 29 51. Graag tot snel!

BEL ME NU
+
Bel mij!