Makelaar Oostburg – Woning verkopen – Taxeren

Wilt u uw woning verkopen in Oostburg? Ga dan voor een makelaar in Oostburg die voor u altijd nét dat stapje extra zet. Met een verfrissende no-nonsense aanpak, een breed netwerk en meer dan tien jaar ervaring met de Oostburgse woningmarkt weten we als geen ander hoe we uw woning zo goed mogelijk moeten verkopen. Tevens kunt u bij ons terecht voor NWWI-gevalideerde taxaties. Lees hier alles over hoe wij te werk gaan of neem direct vrijblijvend contact op.

Team Tak Makelaardij

Waarom Tak Makelaardij in Oostburg?

 • U en uw woning staan centraal
 • Persoonlijke aanpak
 • Deskundig, gecertificeerd en zeer ervaren
 • Breed netwerk in én buiten de regio
 • Focus op een maximale verkoopwaarde
 • Wij denken met u mee en zetten graag een stapje extra
 • 100% no cure, no pay

Woning verkopen – Onze werkwijze als verkoopmakelaar in Oostburg

Een verhuizing is een belangrijke stap in uw leven, en een huis verkopen is niet zomaar iets. U neemt afscheid van uw oude thuis en er is veel geld mee gemoeid. Dat begrijpen wij maar al te goed. Bovendien is iedere woning uniek. Daarom geloven wij in een persoonlijke aanpak op maat. Tak Makelaardij onderscheidt zich dan ook met een werkwijze waarin u en uw woning centraal staan: we werken voor u, met als doel het realiseren van een maximale verkoopwaarde.

Ieder verkooptraject is dus anders, maar doorgaans ondersteunen we onze klanten met de volgende stappen bij de verkoop van een woning:

 • Als makelaar bepalen we de optimale verkoopstrategie
 • We promoten uw woning
 • We verzorgen bezichtigingen
 • Het onderhandelen met potentiële kopers
 • De afwikkeling en overige zaken

Optimale verkoopstrategie bepalen

De optimale verkoopstrategie zorgt ervoor dat we de woning snel verkopen voor de maximale verkoopwaarde. Aan de hand van onze jarenlange ervaring en kennis van de woningmarkt in Oostburg bepalen we in overleg met u deze strategie.

We bepalen de waarde van uw woning (waar u hier alvast gratis zelf een inschatting van kunt laten maken) en aan de hand van diverse kenmerken maken we een profiel van uw doelgroep. Dit is belangrijk, want een vrijstaande woning met uitzicht over het Groote Gat of de watertoren heeft bijvoorbeeld een andere doelgroep dan een appartement nabij het Ledeltheater.

Uw huis promoten

Door uw woning professioneel te fotograferen en deze vervolgens zo aantrekkelijk mogelijk te presenteren, verhogen we de kansen op een snelle en succesvolle verkoop tegen de prijs die u verwacht. We presenteren uw huis via alle belangrijke kanalen: krantjes in Zeeuws-Vlaanderen, Facebook, Instagram, onze eigen website en de website van Funda (met een extra hoge notering).

Bezichtigingen verzorgen

Als centrale plaats met veel supermarkten, de middelbare school het Zwincollege en een groot aantal sportverenigingen, is Oostburg een geliefd stadje om te wonen. In vrijwel alle gevallen dienen zich dan ook al snel potentiële kopers aan. Deze krijgen van ons een uitgebreide rondleiding, waarbij we uw woning optimaal presenteren en geen vraag onbeantwoord laten. Dit kan ook in de avond en in het weekend. Uiteraard doen we dit altijd in overleg met u en informeren we uitgebreid.

Makelaar Oostburg

Onderhandelen met potentiële kopers

Brengt een potentiële koper een bod uit op uw huis in Oostburg? Dan bespreken we dit bod met u en adviseren we over de mogelijkheden. Met tien jaar ervaring als Oostburgse makelaars zijn wij experts in onderhandelen en zorgen we ervoor dat u de waarde krijgt die uw woning verdient.

Afwikkeling

Nadat uw woning verkocht is, helpen we u met de afwikkeling van het verkooptraject. We begeleiden de inspectie met de koper en de gang naar de notaris. Als u wilt helpen we tevens met overige zaken, zoals vragen over uw hypotheek of het overzetten van nutsvoorzieningen.

Ook voor woningtaxaties in Oostburg

Wanneer u ons niet als makelaar heeft, kunt u bij ons tevens terecht voor het laten opstellen van een deskundig en betrouwbaar taxatierapport. Peter Tak is Register-Taxateur en taxeert met plezier uw woning in Oostburg of omgeving. Indien u wenst laten wij het rapport valideren bij het NWWI, zodat het gegarandeerd wordt geaccepteerd door alle kredietverstrekkers en instanties.

Uw persoonlijke makelaar in Oostburg staat voor u klaar

Wilt u meer informatie over onze werkwijze als makelaar in Oostburg? Heeft u een vraag over de verkoop van uw woning? Of wilt u een vrijblijvende afspraak in plannen? Aarzel dan niet en neem vrijblijvend contact op. Bel ons op 0117 85 29 51 of klik op onderstaande knop om naar de contactpagina te gaan. Graag tot snel!

BEL ME NU
+
Bel mij!