Makelaar Nieuwvliet – Woning verkopen – Taxatie

Op zoek naar een deskundige makelaar in Nieuwvliet? Of het nu gaat om de verkoop van een reguliere woning of een vakantiewoning: wij staan u graag bij in deze spannende tijd. Daarbij onderscheiden we ons met een frisse no-nonsense aanpak waarbij u als verkoper centraal staat. Op deze manier zetten wij ons voor 100% in om voor u een zo goed mogelijk verkoopresultaat te behalen. Neem direct contact op voor een vrijblijvende kennismaking of het aanvragen van een taxatie, of lees verder voor meer informatie over onze werkwijze.

Team Tak Makelaardij

Waarom Tak Makelaardij in Nieuwvliet?

 • Persoonlijke, no-nonsense aanpak
 • Gecertificeerde VBO-makelaars die de regio op hun duimpje kennen
 • Breed netwerk
 • Wij zijn creatief en denken met u mee
 • De focus ligt op maximale verkoopwaarde
 • No cure, no pay!

No-nonsense verkoopmakelaar in Nieuwvliet – Persoonlijk en professioneel

Uw huis in Nieuwvliet is meer dan een stapel stenen. Het was jarenlang uw thuis, of wellicht uw tweede thuis. Als geen andere begrijpen wij dat het verkopen van uw huis niet niks is. U wilt dat het goed gebeurt door een deskundige makelaar die naar u luistert. Een makelaar die met u meedenkt, en met creatieve oplossingen komt om de beste verkoopwaarde te realiseren. Een makelaar die ook ’s avonds en in het weekend bereikbaar is. Die makelaar dat zijn wij. Wij verzorgen voor u het gehele verkooptraject:

 • Waarde en verkoopstrategie bepalen
 • Presentatie en promotie
 • Rondleidingen verzorgen
 • Ondersteuning tijdens onderhandelingen
 • Afronding en afwikkeling

De optimale verkoopstrategie uitstippelen

Voordat we uw woning in de markt zetten, is het belangrijk een goed doordachte verkoopstrategie op te stellen. Ieder huis heeft immers zijn specifieke kwaliteiten en is meer of minder interessant voor een bepaalde groep huizenzoekers. Vrijstaande huizen in Nieuwvliet-Bad met zicht op de Westerschelde of de Zwarte Polder zijn uiteraard zeer interessant als recreatieve woning, terwijl een woning in Nieuwvliet-dorp ook mensen uit de regio zal aanspreken. In overleg met u stippelen we aan de hand hiervan de beste strategie uit en bepalen we de verkoopprijs.

Makelaar Nieuwvliet

Woning professioneel presenteren en promoten

U woning wordt onder de aandacht gebracht van huizenzoekers via alle gangbare kanalen. Denk hierbij aan regionaal drukwerk en huis-aan-huisbladen, maar ook aan het internet: Instagram, Facebook, Funda (met een extra hoge notering) en natuurlijk onze eigen website. Wij zorgen daarbij voor professionele foto’s en een frisse verkooptekst, zodat uw woning extra goed opvalt.

Bezichtiging en rondleiding

Wanneer zich potentiële kopers aandienen, geven wij hen een uitgebreide rondleiding door uw woning, waarbij we uitgebreid antwoord geven op alle vragen. Na afloop van de bezichtiging hoort u van ons hoe het gegaan is.

Polders Nieuwvliet
Nieuwvliet op een steenworp van Cadzand

Onderhandeling met potentiële kopers

Het eerste bod is vaak niet het beste. Maar wanneer is een bod goed genoeg? En wanneer is het verstandig om een bod af te wijzen? Dankzij onze jarenlange ervaring weten we precies wat u het beste kunt doen in verschillende situaties, om ervoor te zorgen dat uw woning de prijs krijgt die het verdient. Wij adviseren u dan ook met plezier tijdens het onderhandelingsproces.

De afwikkeling

Na het bereiken van een overeenkomst met de koper, helpen we u met de afwikkeling van het verkooptraject. We ondersteunen bij het verrichten van de woninginspectie en staan u bij tijdens de gang naar de notaris en het opstellen van de koopakte. En heeft u verder nog vragen over bijvoorbeeld het oversluiten van uw hypotheek of de nutsvoorziening naar uw nieuwe woning? Ook daarmee kunt u bij ons altijd terecht.

Woningtaxatie in Nieuwvliet – Wat is mijn woning waard?

U kunt bij ons eveneens terecht voor het laten taxeren van uw woning in Nieuwvliet. Wij stellen voor u een deskundig en betrouwbaar taxatierapport op, dat eventueel gevalideerd kan worden door het NWWI (voor hypotheekaanvragen en dergelijke). Wilt u alvast een idee krijgen van de waarde van uw woning? Vraag dan hier een vrijblijvend waarde-rapport aan.

Maak kennis met uw persoonlijke makelaar in Nieuwvliet

Ons makelaarskantoor in Cadzand-dorp bevindt zich op een steenworp afstand van Nieuwvliet. Volg de kustlijn of rijdt via Potjes en u komt er vanzelf! U bent van harte welkom voor een vrijblijvende kennismaking en een kopje koffie. Of neem contact op met uw makelaar in Nieuwvliet via 0117 85 29 51. Wij staan u graag te woord!

BEL ME NU
+
Bel mij!