Makelaar Groede – Woning verkopen – Taxatie

Bent u op zoek naar een deskundige makelaar in Groede met echte aandacht voor u en uw situatie? Dan bent u zowel voor de verkoop van een reguliere als een vakantiewoning bij ons aan het goede adres. Met onze verfrissende no-nonsense aanpak zetten we ons voor 100% in om uw woning te verkopen, zoals u dat wilt. Neem dus direct vrijblijvend contact op of kom bij ons langs om kennis te maken. Wilt u niet verkopen, maar laten taxeren in Groede? Ook daar kunt u bij ons voor terecht.

Tak Makelaarskantoor

Tak Makelaardij in Groede staat voor:

 • Een persoonlijke, no-nonsense aanpak
 • Deskundig team met ruim tien jaar ervaring
 • Kent de regio op haar duimpje en heeft een breed netwerk
 • Wij denken met u mee en komen tot oplossing waar u zelf nog niet aan gedacht had
 • Focus op uw wensen en een maximaal resultaat
 • No cure? No pay!

Verkoopmakelaar in Groede – Onze no-nonsense aanpak

Uw huis verkopen, dat is niet niks. U verkoopt een plek waar u jarenlang heeft gewoond, waar u herinneringen maakte, waar u leefde. En het gaat om veel geld. Daarom vindt u het belangrijk dat het goed gebeurt. U wilt werken met een deskundige partij, die het klappen van de zweep kent, die de maximale waarde voor u krijgt en bovenal: die naar u luistert en meedenkt. Die partij, dat zijn wij. Tak Makelaardij ondersteunt u met een no-nonsense aanpak tijdens het gehele verkooptraject:

 • We stippelen de optimale verkoopstrategie uit
 • Professionele presentatie en promotie
 • Het verzorgen van bezichtigen
 • Onderhandelen met kopers
 • De afwikkeling

De beste verkoopstrategie

Ieder huis is uniek en heeft specifieke kwaliteiten die het interessant maken voor een bepaalde groep huizenzoekers. Daarom is de eerste stap in het verkooptraject het bepalen van wat er bijzonder is aan uw woning. Is het een groot huis? Staat het in de historische dorpskern? Heeft het wellicht uitzicht op de prachtige kerk of op de Zeeuws-Vlaamse polders? Of ligt uw woning zelfs in de polders, al dan niet in de buurt van het strand bij Groede-Bad? Aan de hand hiervan bepalen we samen met u op welke kopers we ons richten en stellen de perfecte strategie op.

Uw woning professioneel presenteren en promoten

Uiteraard maken we professionele foto’s en laten wij een aantrekkelijke verkooptekst opstellen. Uw woning wordt vervolgens via alle denkbare kanalen onder de aandacht gebracht van potentiële kopers: regionale krantjes in Zeeuws-Vlaanderen, onze eigen website, Funda (met een extra hoge notering), Facebook en Instagram.

Bezichtigingen verzorgen

Potentiële kopers krijgen van ons een uitgebreide rondleiding door uw woning. Daarbij beantwoorden we al hun vragen. Na afloop laten we u uiteraard weten hoe het gegaan is.

Woning verkopen

Onderhandelen met potentiële kopers

Wij hebben ruim tien jaar ervaring met het onderhandelen over prijzen van woningen. Uiteindelijk bent u het zelf die knoop doorhakt, maar we zullen u desgewenst adviseren en ondersteunen. Is het bijvoorbeeld beter om een tegenbod te doen of focust u op het vinden van andere kopers? Moeilijke vragen waar veel geld vanaf hangt!

Afwikkeling en afronding

Heeft u een overeenstemming bereikt met de koper? Dan is het een goed moment om de champagne koud te zetten. Ontkurk de fles echter nog niet, want de koop is pas rond als deze officieel is gemaakt bij de notaris. Ook hierbij ondersteunen we u. We helpen bij het verrichten van de woninginspectie en het opstellen van de koopakte. En heeft u nadien nog vragen over bijvoorbeeld het oversluiten van de hypotheek of de nutsvoorzieningen? Ook dan staan we voor u klaar, tot jaren later.

Woningtaxatie in Groede – Wat is uw huis waard?

Naast verkoopmakelaar zijn wij actief als taxateur. Peter Tak is één van de weinige erkende Register-Taxateurs in Zeeuws-Vlaanderen. U kunt bij ons dan ook terecht voor het laten opstellen van een deskundig en betrouwbaar taxatierapport. Indien gewenst laten wij het rapport voor u valideren bij het NWWI. Dit is bijvoorbeeld vaak nodig wanneer u het rapport wilt gebruiken voor het aanvragen van een hypotheek.

Wilt u direct een inschatting krijgen van de waarde van uw woning? Vraag dan gratis een vrijblijvend waarde-rapport aan.

Neem contact op met uw persoonlijke makelaar in Groede

Meer weten over onze diensten als taxateur of makelaar in Groede? Of heeft u vragen over het verkopen van uw woning in ‘De Groe’ en omstreken? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Dat kan via onderstaande knop of door te bellen naar 0117 85 29 51. Dit is uiteraard geheel vrijblijvend. Graag tot snel!

BEL ME NU
+
Bel mij!