Makelaar Cadzand – Woning verkopen – Taxatie

Bent u op zoek naar een deskundige en ervaren makelaar in Cadzand? Dan bent u bij de makelaars van Tak Makelaardij & Taxaties aan het goede adres. Als geen ander nemen wij u het gehele verkooptraject uit handen. Met een persoonlijke no-nonsense aanpak, waarbij u als verkoper centraal staat, zorgen we voor een maximale verkoopopbrengst. Ook kunt u bij ons terecht voor een gevalideerd taxatierapport. Meer weten? Lees snel verder of neem vrijblijvend contact op.

Makelaar West Zeeuws Vlaanderen

Tak Makelaardij in Cadzand staat voor:

 • Een persoonlijke aanpak en no-nonsense
 • Kent Cadzand en de regio als geen ander, want we wonen er samen al 100 jaar
 • 10 jaar ervaring met het behalen van optimaal resultaat
 • U en uw wensen staan centraal
 • Erkende VBO-makelaar en NRVT-erkende taxateur
 • Voor zowel reguliere als recreatieve woningen
 • No cure? No pay!

Verkoopmakelaar in Cadzand – Onze no-nonsense aanpak

Wij begrijpen maar al te goed dat de woning die u wilt verkopen veel meer is dan wat op elkaar gemetselde bakstenen. Het is jarenlang uw thuis geweest, of wellicht uw tweede thuis. Daarom is het belangrijk dat u een makelaar heeft die luistert, meedenkt, creatief is en vooral uw wensen en belangen centraal stelt. Die makelaar, dat zijn wij. Wij ondersteunen u op deze persoonlijke manier gedurende het gehele verkooptraject:

 • Strategie bepalen
 • Professionele presentatie en promotie
 • Bezichtigingen plannen en verzorgen
 • Adviseren bij onderhandelingen
 • Afwikkeling

Verkoopstrategie op maat voor uw Cadzandse woning

Cadzand is zeer populair als woonplaats in Zeeuws-Vlaanderen en als vakantiebestemming. Met de jachthaven, het vernieuwde Duinplein en natuurlijk het strand en de zee is het prachtig wonen en recreëren in zowel de badplaats als het dorp. Daarom zal het geen probleem zijn uw woning snel te verkopen. De maximale waarde krijgen is echter een ander verhaal.

Iedere woning is namelijk anders en spreekt daarom ook een andere groep woningzoekenden aan. Een appartement in Cadzand-Bad met uitzicht over de Noordzee trekt bijvoorbeeld andere geïnteresseerden dan een vrijstaande woning in Cadzand-Dorp met uitzicht over de polders. Daarom stellen we aan de hand van de kenmerken en ligging van uw woning een plan op maat op. Op die manier garanderen we dat we de juiste koper vinden en de maximale verkoopwaarde voor u realiseren.

Makelaar Cadzand

De beste presentatie en promotie

Ook de manier waarop wij uw woning in de markt zetten garandeert een maximale verkoopwaarde. Wij maken nette, professionele foto’s van uw woning en stellen een aansprekende tekst op, gericht op de doelgroep van uw woning. Vervolgens brengen we deze onder de aandacht van huizenzoekers via regionale krantjes en online op sociale media, onze eigen website en die van Funda (met een extra hoge notering).

Bezichtigingen verzorgen

Het duurt nooit lang voordat zich potentiële kopers aandienen. In overleg met u plannen we bezichtigingen in, die we helemaal voor u verzorgen. Geïnteresseerden krijgen een uitgebreide rondleiding en we beantwoorden al hun vragen. Na de bezichtiging stellen we u op de hoogte over het verloop.

Cadzand makelaar

Adviseren tijdens onderhandelingen

Dankzij onze jarenlange ervaring en opleidingen zijn we experts in onderhandelen. Deze expertise zetten we graag in om u als klant zo goed mogelijk van dienst te zijn. We zullen u dan ook adviseren over het onderhandelingsproces en geven aan wat hierin de beste stappen zijn om een zo goed mogelijk resultaat te behalen.

Ondersteuning tijdens de afwikkeling

Wanneer de deal rond is, moet deze natuurlijk worden bezegeld. Daarbij is het van belang er een woninginspectie wordt uitgevoerd, een koopakte wordt opgesteld en dat dit alles bij de notaris wordt goedgekeurd. Wij ondersteunen u bij het afhandelen van al deze zaken. En heeft u nog vragen over bijvoorbeeld het overzetten van de hypotheek of nutsvoorzieningen naar uw nieuwe huis? Ook daar helpen we u met plezier mee.

Cadzand-Dorp

Woningtaxatie in Cadzand – Een deskundig en betrouwbaar taxatierapport

Bij het aanvragen van een hypotheek heeft u een NWWI-gevalideerd taxatierapport nodig. Ook daar kunt u bij ons voor terecht. Uiteraard is het een NWWI-validatie niet altijd nodig. Wij zullen u hierin adviseren. U krijgt te allen tijde een deskundig en betrouwbaar taxatierapport van uw woning. Wilt u alvast een idee krijgen van de waarde van uw woning? Vraag dan hier een vrijblijvende indicatie aan.

Kennismaken met uw persoonlijke makelaar in Cadzand

Heeft u vragen, wilt u meer informatie of wilt u kennismaken met dé makelaar van Cadzand? Kom dan gewoon eens langs in ons kantoor in hartje Cadzand (dorp) aan de Nieuwleusenerstraat 16 voor een kopje koffie. Of neem contact op via onderstaande knop of bel ons op 0117 85 29 51. Graag tot snel!

BEL ME NU
+
Bel mij!