Makelaar Breskens – Woning verkopen – Taxeren

Bent u op zoek naar een deskundige makelaar in Breskens? Een makelaar met een bewezen staat van dienst, die u op een verfrissend persoonlijke manier van A tot Z ondersteunt bij de verkoop van uw woning? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of lees verder over hoe wij met onze no-nonsense aanpak altijd maximaal realiseren voor onze klanten. Ook vindt u hier meer informatie over het laten taxeren van een woning in Breskens.

Makelaar Breskens

Garanties van Tak Makelaardij in Breskens

 • Persoonlijke no-nonsense aanpak
 • Uzelf en uw woning staan centraal
 • Wij zijn creatief en denken met u mee
 • Zeer ervaren, deskundige en gecertificeerde makelaars
 • Breed netwerk in Breskens, de regio en daarbuiten
 • Maximale verkoopwaarde
 • No cure, no pay, altijd

Verkoopmakelaar in Breskens – Stap voor stap uw woning verkopen

Een woning verkopen doet u niet elke dag. Het is een belangrijke stap in uw leven en het gaat om grote bedragen. Daarom wilt u dat het goed gebeurt en wilt u werken met een partij die zich kan inleven in uw situatie. Die partij, dat zijn wij. Wij geloven in maatwerk, in een persoonlijke aanpak, waarbij uw eigen wensen op de eerste plaats staan. Op de tweede plaats staat het realiseren van een maximale verkoopwaarde (als die ook niet al op één staat) en op drie een perfecte service.

Wij ondersteunen u dus op basis van uw persoonlijke wensen. Doorgaans helpen wij klanten van A tot Z, dus met het verzorgen van het gehele verkooptraject:

 • Strategie bepalen
 • Uw woning presenteren en promoten
 • Bezichtigingen verzorgen
 • Onderhandelen met kopers
 • Afwikkeling verzorgen

Het bepalen van de beste verkoopstrategie

Met een goed doordachte verkoopstrategie vinden we snel de juiste koper voor uw woning in Breskens, zodat u kunt rekenen op de hoogst mogelijke verkoopwaarde. Daarbij is het bepalen van de juiste doelgroep erg belangrijk. Huizen met uitzicht over de Westerschelde, de vuurtoren of bij de jachthaven kunnen zeer interessant zijn als vakantiewoning, terwijl een woning in het centrum juist eerder Bressiaanders of mensen uit de regio zal aanspreken.

Na een grondige analyse van de verkoopkansen van uw woning, bepalen we samen met u de waarde van uw woning en zetten we hem in de markt. Wilt u nu alvast gratis en vrijblijvend een inschatting van de waarde ontvangen? Kijk dan hier.

De presentatie en promotie van uw woning

Als makelaar in Breskens zorgen we voor een optimale presentatie van uw woning. Dit doen we allereerst met professionele foto’s en het opstellen van een verkooptekst gericht op potentiële kopers. Vervolgens bieden we uw woning aan via de belangrijkste kanalen. Denk aan huis-aan-huisbladen in West-Zeeuws-Vlaanderen, onze eigen website, Instagram- en facebookpagina en Funda, waar we een extra hoge notering voor u regelen.

Het verzorgen van bezichtigingen

Dankzij haar uitstekende ligging, mooie nieuwe winkelcentrum, prachtige natuur en de Westerschelde Ferry is Breskens een steeds populairder wordende woonplaats. In de regel duurt het dan ook niet lang voordat zich de eerste potentiële kopers aandienen. In overleg met u plannen we bezichtigingen met hen in. Dit kan ook ’s avonds of in het weekend. Vervolgens geven we een uitgebreide rondleiding en beantwoorden we alle mogelijke vragen. Na afloop stellen we u op de hoogte van hoe het gegaan is.

Makelaardij Breskens

Onderhandelingen met potentiële kopers

Wij staan u graag bij tijdens de onderhandeling met potentiële kopers. We voorzien u van gedegen advies, zodat u er zeker van kunt zijn dat u uw Bressiaanse woning niet voor een te lage prijs verkoopt.

Het verzorgen van de afwikkeling

Als u en de koper het eens zijn geworden over de verkoopprijs, is het tijd om de champagne koud te zetten. Het is echter verstandig nog even te wachten met ontkurken, totdat de verkoop ook daadwerkelijk helemaal rond is. Ook daar helpen we u met plezier mee. We begeleiden de gang naar de notaris en verzorgen de inspectie met de koper. En heeft nu nadien nog vragen over bijvoorbeeld uw hypotheek, het overzetten van de nutsvoorzieningen of wat een lekkere champagne is? Ook dan kunt u bij ons terecht.

Woning verkopen Breskens

Ook voor het taxeren van woningen in Breskens

U kunt bij ons eveneens terecht voor het laten opstellen van een taxatierapport. Als erkend Register-Taxateur stelt Peter Tak voor u een deskundig en betrouwbaar taxatierapport op. Daarbij is het mogelijk dit te laten valideren door het NWWI. Een NWWI-gevalideerd taxatierapport wordt geaccepteerd door alle banken, hypotheekverstrekkers en instanties.

Contact met uw persoonlijke makelaar in Breskens

Wilt u meer informatie over wat wij als makelaar in Breskens voor u kunnen betekenen? Heeft u vragen over onze werkwijze of wellicht over de verkoopkansen van uw woning? Of wilt u direct een afspraak maken voor het verkopen van een woning of het laten uitvoeren van een taxatie? Neem dan vrijblijvend contact op. Wij zijn altijd bereikbaar op 0117 85 29 51 en via onze contactpagina. Graag tot snel!

BEL ME NU
+
Bel mij!