Uw woning verkopen in West-Zeeuws-Vlaanderen

Bent u op zoek naar een deskundige makelaar voor het verkopen van een woning in West-Zeeuws-Vlaanderen? Een verkoopmakelaar met persoonlijke aandacht, die voor u nét dat stapje extra zet en een maximale verkoopwaarde realiseert? Een makelaarskantoor waar u altijd met vragen terecht kunt, ook ’s avonds, in het weekend en zelfs tot jaren na de verkoop? Of het nu gaat om de verkoop van een reguliere of recreatieve woning: bij Tak Makelaardij bent u aan het goede adres.

Hieronder vindt u meer informatie over ons kantoor en onze werkwijze. Lees dus snel verder of neem direct vrijblijvend contact op.

Makelaar West Zeeuws Vlaanderen

Wij zijn actief door geheel Zeeuws-Vlaanderen: Oostburg, Breskens, Cadzand, Sluis, Retranchement, Nieuwvliet, Zuidzande, Groede en meer.

Waarom Tak Makelaardij?

Wij werken net ietsje anders dan andere makelaars. Net als bij andere erkende makelaarskantoren in de regio kunt u bij ons rekenen op een grote vakinhoudelijke expertise, een breed netwerk en een up-to-date kennis van alle regionale ontwikkelingen. Wij staan dan ook in het Kwaliteitsregister voor Makelaars van VastgoedCert en zijn lid van branchevereniging VBO.

Waar wij ons in onderscheiden is de volledige focus op uw wensen en behoeften. U bent bij ons allesbehalve een nummer en uw huis zien we niet enkel als een stapel stenen. Nee, wij zien uw woning zoals u die ziet: als een thuis waar u afscheid van neemt. Of in het geval van een vakantiewoning: als een tweede thuis. Wij begrijpen heel goed dat een woning verkopen ontzettend spannend is en dat u iemand zoekt waar u volledig op kunt rekenen. Daarom bieden we u 100% aandacht en 100% inzet met de volgende garanties:

 • U en uw woning staan centraal
 • Breed netwerk in de regio en daarbuiten
 • Deskundig, gecertificeerd en ervaren team
 • Wij denken met u mee en komen tot creatieve oplossingen op maat
 • Altijd nét dat stapje extra
 • Focus op maximale verkoopwaarde (niet op zo snel mogelijk verkopen)
 • No cure, no pay

Meer weten over ons makelaarskantoor, onze visie en de mensen die er werken? Kijk dan ook eens hier voor meer informatie over ons.

Verkoopmakelaar in West-Zeeuws-Vlaanderen – Onze werkwijze

Zoals gezegd kunt u bij ons altijd terecht met vragen. Dat wil echter niet zeggen dat we wachten op uw vraag voordat we u informeren. Integendeel: om u optimaal van dienst te kunnen zijn vinden wij het essentieel om duidelijk, helder en vooral vaak contact te hebben om u te voorzien van alle belangrijke informatie. Met andere woorden: wij proberen uw vragen al te beantwoorden voordat u ze gesteld heeft.

Concreet komt deze duidelijke communicatie tijdens het gehele verkooptraject naar voren in regelmatige updates per mail van alle gemaakte afspraken, bijvoorbeeld voor bezichtigingen. Daarnaast evalueren we regelmatig samen met u de verkoop en stellen de verkoopstrategie bij, mocht dit nodig zijn. Ook vertellen we u op deze plek alvast graag hoe de verkoop van een woning bij Tak Makelaardij stap voor stap in zijn werk gaat.

Wij begeleiden en adviseren u tijdens het gehele verkooptraject:

 • Het bepalen van de optimale verkoopstrategie
 • De promotie van de woning
 • Verzorging van bezichtigingen
 • Onderhandeling met potentiële kopers
 • Afronding via de notaris

Samen met u de ideale verkoopstrategie bepalen

Een goed doordachte verkoopstrategie zorgt ervoor dat we uw woning snel verkocht krijgen tegen de maximale verkoopwaarde. Wij hebben jarenlange ervaring met de verkoop van huizen, zowel recreatieve als reguliere woningen. Daarnaast zijn we goed op de hoogte van wat er speelt in de regio en kennen we alle ontwikkelingen op het gebied van wonen en vastgoed die van invloed zijn op de verkoopbaarheid van uw woning.

Daarom kunnen wij u als geen ander adviseren over de optimale verkoopstrategie en een reële verkoopprijs bepalen. Ieder huis is immers anders en heeft zijn eigen doelgroep, met specifieke kenmerken. Door hier slim en doordacht op in te spelen, leggen we een solide fundament voor het complete verkoopproces, wat wij u vervolgens grotendeels uit handen nemen.

Wilt u alvast een inschatting krijgen van de waarde van uw woning? Vraag dan hier een gratis waarde-rapport voor uw woning aan. Let op: deze online tool geeft slechts een indicatie en er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Promotie van uw woning

Zoals u zult begrijpen, vormen de presentatie en promotie een zeer belangrijk onderdeel van ieder verkoopproces. Voor een optimale presentatie maken wij allereerst professionele foto’s en stellen een aantrekkelijke verkooptekst op. Vervolgens brengen we uw woning via alle belangrijke on- en offline kanalen onder de aandacht. Denk hierbij aan regionale huis-aan-huisbladen, sociale netwerken (met name Facebook en Instagram), ons eigen netwerk en Funda. Wij zorgen bij Funda bovendien voor een extra hoge notering in de zoekresultaten.

Het verzorgen van bezichtigingen

Wanneer er zich potentiele kopers aandienen, plannen we in overleg met u bezichtigingen in. Dit kan overdag, maar ook in de avond of op zaterdag. We verzorgen voor iedere potentiële koper een uitgebreide rondleiding, waarbij we uitgebreid de tijd nemen om uw woning optimaal te presenteren en waarbij geen vraag onbeantwoord blijft. Uiteraard informeren we u na de bezichtiging over het verloop.

Woning te koop

Onderhandelen met potentiële kopers

Met meer dan tien jaar ervaring in de makelaarswereld zijn wij experts in onderhandelen. Daardoor bent u verzekerd van de hoogste opbrengst voor uw woning. Alle uitgebrachte boden bespreken we met u en we adviseren u graag over de mogelijkheden.

Woning verkopen

Afwikkeling bij de notaris

Na een succesvolle verkoop, staan we u bij met het zorgvuldig vastleggen van alle afspraken in de koopakte. Vervolgens verzorgen we de inspectie van de woning met de koper en de begeleiding naar de notaris. Indien u wenst helpen we u ook bij andere belangrijke zaken, zoals het overzetten van de nutsvoorzieningen naar uw nieuwe adres of bijvoorbeeld vragen over uw hypotheek.

Meer informatie over uw woning verkopen via ons

Wilt u meer weten over onze werkwijze of zit u met vragen over de verkoop van een woning in West-Zeeuws-Vlaanderen? Aarzel dan niet om contact op te nemen. Bel ons op 0117 85 29 51 of klik op onderstaande knop om ons contactformulier in te vullen. Uiteraard is contact opnemen geheel vrijblijvend en nemen we ook uitgebreid de tijd voor u op het moment dat u (nog) geen klant bij ons bent. Graag tot snel!

BEL ME NU
+
Bel mij!